Haus Annan majoitushuone

Satamakatu 7, Rauma. Se lyötiin navigaattoriin osoitteeksi, kun lähdettiin yritysvierailulle Haus Annaan. Ja tätähän oli odotettu! Majatalo sijaitsee rauhallisella ja keskeisellä sijainnilla koulun ja päiväkodin naapurissa, hotellia vastapäätä. Etäisyys Vanhaan Raumaan ja Rauman teatteriin on vajaa kilometri, merimuseoon parisataa metriä.

Majataloa emännöivä Tuire kertoo perheen muuttaneen taloon huhtikuussa 2022. Perinteikäs rakennus on valmistunut 1954, ja sen rakennutti Kyttälän Sahan toimitusjohtaja Aatos Ranta. Nyt talosta löytyy nelihenkisen perheen kodin lisäksi majoitushuoneita ja illanviettoihin vuokrattava Fransin sauna.

Tuire

Tuire on työskennellyt suuren osan elämästään hotellialalla. Hänellä on restonomin koulutus ja vankka ymmärrys asiakkaiden toiveista ja tarpeista. Nyt hän tarjoaa tunnelmallista ja yksilöllistä majoitusta sitä arvostaville. Tilat ovat erittäin siistejä, kauniita ja kodikkaita. 

Haus Anna on sekä majoitus- että illanviettopaikkana ihana! Vaikka paikkaan oli tutustuttu ennalta nettisivujen ja some -kanavien kautta ja positiivinen mielikuva oli jo olemassa, yllätti paikka silti positiivisesti.

 

Majoitushuoneet

Yksilöllisiä majoitushuoneita löytyy Haus Annan toisesta kerroksesta viisi. Ennestään siisteille, uudelleen kalustetuille huoneille tehdään pientä kasvojenkohotusta yksi kerrallaan. Jokaiseen majoitushuoneeseen kuuluu oma WC/kylpyhuone. Huoneista löytyy myös jääkaapit, kahvinkeittimet ja tv:t.

Majoitushuone

 Majoituskäytävän keskiosassa on yhteinen oleskeluhuone ja minikeittiö, jossa on veden- ja kahvinkeittimien lisäksi mikroaaltouuni ja leivänpaahdin. Voit siis nauttia majatalossa omista eväistä. Huonevarauksen yhteydessä voi ostaa aamupalan yhteistyökumppanien luona. Ryhmille aamupala voidaan kattaa tilauksesta majatalon yhteistiloihin.

Minikeittiö

Majatalon sesonkiaikaa on luonnollisesti kesä. Myös läheisten teollisuuslaitosten vuosihuoltoajat saavat talon täyteen. Haus Annaan on lisäksi löytänyt tiensä mm. Raumalla sukuloivia, työmatkalaisia ja opiskelijoita. Osa on jo vakioasiakkaita.

Seuraava sesonki on Pitsikaupungin Joulu. Rauman Joulutori on avoinna 25.11. alkaen viikonloppuisin, ja Tonttujen yöstä 8.12. alkaen joka päivä. Vielä ehdit varata huoneesi tunnelmalliseen joulunaloitukseen. Haus Anna rauhoittuu oman perheen joulunviettoon 18.12. alkaen, ja avaa ovensa jälleen tammikuun toisella viikolla.

Oleskelutila

 

Fransin sauna

Fransin sauna löytyy Haus Annan alakerrasta. Kokonaisuuteen kuuluu takkahuonetyyppinen oleskeluhuone, sauna ja suihkut sekä lisähinnasta vuokrattava höyrysauna. Optimaalinen tila on noin 12-15 henkilölle, mutta taitaapa tuolla joskus olla ollut tiiviimpikin tunnelma. Tiloihin voi tuoda omat eväät. Syötävää voi tilata myös Haus Annan yhteistyökumppanien kautta. Saunatilat ovat yllättävänkin tilavat ja Haus Annan tyyliin tunnelmalliset. Tänne sopii niin ystävien tapaaminen, pienen porukan merkkipäivät kuin perheillanviettokin, unohtamatta erilaisia yritysten kestitsemisiä.

Fransin saunan suihkutilasta

Haus Anna – nettisivut

Haus Anna – Facebook

Haus Anna – Instagram

Haus Anna – Booking.com

Sivustollamme käytetään sivuston sisäistä evästettä käyttäjämäärän raportointiin.