Yritys

Yritys

HallWay Oy syntyi 1.3.2022 halusta tehdä asioita työelämässä toisin. Liikkeellä ollaan vahvalla asiakaspalveluasenteella ja tekemisen meiningillä. Palvelemme yrityksiä ja yhdistyksiä ympäri Suomea.

Tekijät

Maija Hall

Maija

Maijalla on monenlaista kokemusta ja näkemystä myynnistä, asiakaspalvelusta, hallinnollisista tehtävistä ja hieman myös teollisuuden hankinnoista. Koulutustaustana on Tradenomi/BBA, HSO ja teologian maisteri. Maijan vapaa-aika kuluu kotoillen ja luonnossa liikkuen sekä erilaisille kursseille osallistuen.

Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti
Sijainti: Ylitornio

Wilma Hall

Wilma

Päätyönään vielä opiskeleva Wilma harrastaa musiikkia (sello, klarinetti) ja liikuntaa (höntsäpaini, höntsärugby). Ruotsinkieliset opinnot, kielimatka Maltalla ja vaihto-oppilasvuosi Ranskassa ovat rikastuttaneet kielitaitoa ja kansainvälistä rohkeutta. Wilman vahvuuksia ovat analyyttisuus ja intohimo uusien asioiden oppimiseen ja ymmärtämiseen. 

Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti, ranska 
Sijainti: Pori

Marja-Tuulia Lehtilä

Marja-Tuulia

Marja-Tuulialla on monipuolinen kokemus asiakaspalvelusta eri sektoreilla ja tuore myynti- ja markkinointialan koulutus. Hän työskentelee myyntiprojektikoordinaattorina, asiakaskeskeisesti työskennellen ja erilaisiin asiakastarpeisiin vastaten. Vapaa-aika kuluu perheen ja yhdistystoiminnan parissa. 

Palvelukielet: suomi
Sijainti: Harjavalta

Nella-Riina Heikka

Nella-Riina

Projektityöntekijä.

Sijainti: Ylitornio

Pinja Antila

Pinja

Projektityöntekijä

Sijainti: Ylitornio

Myynti

Uusasiakashankintaa ja myynnin tukitoimintoja.

Markkinointi

Markkinoinnin sisältö- ja päivityspalvelua.

Toimistotyöt

Asiakaspalvelu, toimistotyöt ja laskutukset.

Tapahtumat

Kokous- ja tapahtumajärjestelyt sekä messuapu.

Ota yhteyttä

Sivustollamme käytetään sivuston sisäistä evästettä käyttäjämäärän raportointiin.