Café Aava

HallWay Oy on 19.12.2022 allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Ylitornion kunnan kanssa Aavasaksan laskettelukeskuksen kahvilatoiminnan pyörittämisestä ja rinnelippujen myynnistä talvikaudella 2023. Aavasaksan laskettelukeskus on pienehkö perheystävällinen talviurheilupaikka, jossa on yksi hissi ja kolme rinnettä. Lisäksi keskuksesta löytyy 60 metrin mattohissi snowtubettajille ja pulkkailijoille. Murtomaahiihdosta kiinnostuneet voivat kiertää noin 8,2 km latua vaaran ympäri. Kahvila tulee myymään kylmiä ja lämpimiä juomia sekä makeaa ja suolaista syötävää. Kahvilan hintataso tulee rinnelippujen tapaan olemaan maltillinen. Aavaksaksan Rinteiden välinevuokraamoa pyörittää jatkossa Ylitornion kunta.

Heti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Ylitorniolta kotoisin oleva Kai Metsävainio (Raketa.fi) suunnitteli pikavauhtia kahvilalle uuden logon ja ilmeen. Vaikka olemme tehneet logoasioissa yhteistyötä ennenkin, pääsi Kai taas yllättämään omaleimaisella mutta simppelilla idealla. Sekä HallWay Oy:n vanhempi että nuorempi sukupolvi olivat erittäin tyytyväisiä selkeään ja hyväntuuliseen lopputulokseen, jossa on niin värimaailmassa kuin tekstinkin osalta huomioitu myös Aavasaksan yleinen markkinointi-ilme.

Ylitornion kunnan ja HallWay Oy:n välinen sopimus on voimassa kesään 2023 asti ja sisältää kahden vuoden option.

Alla linkit kahvilan nettisivuille ja sosiaalisen median kanaviin, sekä tutustumisvierailulla otettu kuva tyhjästä kahvilasta. Rinteet avataan tammikuussa heti luonnonlumitilanteen salliessa, ja silloin kahvilaankin saadaan elämää.

Café Aava nettisivut

Café Aava Facebookissa

Café Aava Instagramissa

Kahvila odottaa kahvittelijoita

Sivustollamme käytetään sivuston sisäistä evästettä käyttäjämäärän raportointiin.