HallWay yhteistyössä

Yhteistyö

Verkostot ovat niin yksityishenkilön kuin yrityksenkin kantava voimavara. HallWay Oy:ssä uskotaan yhteisöllisyyteen ja yhteiseen hyvään. Kumppanuus kannattaa!

Yhteistyökumppaneitamme

Tekstiili.fi

Tekstiililehti

Tekstiililehti on Suomen Tekstiiliteknillinen Liitto STTL ry:n julkaisema laadukas ammattilehti, ja ainoa Suomessa ilmestyvä tekninen tekstiili- ja ompelevan teollisuuden ammattilehti. HallWay Oy vastaa Tekstiililehden ilmoitus- ja mainosmyynnistä 06/2022 alkaen. 
tekstiililehti.fi
ylitornio,.fi

Ylitornion kunta

HallWay Oy pyöritti Ylitornion kunnan laskettelukeskuksessa, Aavasaksan rinteillä, sijaitsevaa Café Aavaa ja rinteiden lipunmyyntiä talvikaudella 2023. Lukuvuoden 2023-2024 HallWay Oy tuottaa Ylitornion kunnalle peruskoululaisten iltapäivätoiminnan.
ylitornio.fi
raketa.fi

Raketa

Yhteistyökumppanina graafisissa töissä ja nettisivujen teossa toimii Raketa. Raketan Kai on toteuttanut HallWay Oy:n logon ja nettisivujen lisäksi asiakkaidemme logoja ja nettisivuja. Kain tyytyväisyystakuuseen tuskin tarvitsee tarttua, sillä hän osaa kuunnella hyvin asiakasta ja toteuttaa niiden perusteella selkeitä, yksikertaisen tyylikkäitä logoja sekä toimivia ja helppokäyttöisiä nettisivuja erittäin kohtuulliseen hintaan. 
raketa.fi
Vallan suunta

Vallan suunta

Satakunnan vanhimman suunnistuksen erikoisseuran  toiminta keskittyy Harjavallan harrastesuunnistusmahdollisuuksien ylläpitämiseen ja parantamiseen sekä mukavaan yhteiseen tekemiseen. HallWay Oy on järjestänyt suunnistusaiheisia tapahtumia yhteistyössä Vallan Suunnan kanssa.
vallansuunta.net
Hiittenharju 2024

Pyöräsuunnistuksen SM-kisat 2024

HallWay Oy toimii yhtenä 2024 Pyöräsuunnistuksen SM-kisojen (keskimatka ja viesti) pääyhteistyökumppanina. Kisat järjestää Harjavallan Hiittenharjulla Vallan Suunta yhdessä muista seuroista kutsuttujen asiantuntijoiden kanssa.
mtbohiittenharju.fi
Yrittajat.fi

Hallway on Suomen Yrittäjät jäsenyritys

Ota yhteyttä

Sivustollamme käytetään sivuston sisäistä evästettä käyttäjämäärän raportointiin.